1 år med Crafted by MK

BLOG

Der er nu gået et år siden vi startede Crafted by MK – et år som er gået ufattelig stærkt og hvor vores liv har taget en drejning vi ikke troede var mulig.  Vi har skabt en virksomhed der vokser, og hvor ordrerne kommer strømmene ind (og tusind tak for det!).

Vi elsker at I giver os muligheden for at være kreative, vi nyder hver og en af jer, der kommer forbi vores værksted og ser på linoleumsfarver og stiller nysgerrige spørgsmål.

Vi glæder os over hver en forespørgelse, der kommer på Facebook og Instagram og ikke mindst jer der besøger vores hjemmeside og benytter vores webshop.

Vi nyder hver eneste dag!

Læs mere om Crafted by MK og ikke mindst alle de søde mennesker der har hjulpet os i det sidste års tid lige her: https://craftedbymk.com/tak-tak-af-hjertet-tak/

Tak for hjælpen ❤

One thought on “1 år med Crafted by MK

  1. Det bliver vildt spændende at følge jer i fremtiden, vi glæder os til at se jeres nye idéer ført ud i livet, og vi kommer meget gerne på besøg, men mit understel skal lige komme sig lidt mere. Knus til jer begge, og stor hilsen til alle de mennesker der her hjulpet og hjælper jer. hilsen Morfar.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s