GOD NYHED – SOLGT

BLOG

For en måneds tid siden skrev vi et blogindlæg om det fine fiskerhus i Jyllinge, som vi fik til opgave at indrette med henblik på salg af huset. Nu her, én måned efter at der kom nye billeder på nettet, kan vi med glæde annoncere at fiskerhuset allerede er blevet solgt!

Hurra og skål for det 😀

Et godt eksempel på hvad hyggelige stemning, appellerende indretning og ikke mindst de rigtige billeder, kan gøre for et salg.

Fiskerhuset havde været til salg i 631 dage, uden nogle fremvisninger de seneste 100 dage da vi mødtes med husets ejer og lagde en plan for projekt ”Upgrade af fiskerhus 2.0”. Planen bestod af flere steps, hvoraf vi fik til opgave at indrette hele huset og store dele haven.

En fantastisk opgave for Kristian og jeg! En opgave hvor vi fik lov til, at tænke helhed i indretningen med respekt for huset og des historie.

Her er et lille udsnit af de nye billeder af huset efter den nye indretning:

De nye ejere

Husets nye ejere havde tidligere set huset på nettet, men med de daværende billeder fangede huset ingen interesse. Først da de nye billeder kom på EDC’s hjemmeside bestilte parret en fremvisning og fra da af, gik det stærkt.

Et godt eksempel

De rigtige billeder gør altså hele forskellen ikke kun i tvprogrammer som ”I hus til halsen” og andre indretningsprogrammer – men også i virkeligheden!

Hvis du står overfor at skulle sælge dit hus (eller måske er du midt i det), er det måske værd at overveje hvorvidt dit hus er salgsklart?

Som fiskerhuset her, kan en investering i huset og husets indretningen betyde at salget fremskyndes, hvilket i sig selv kan være en reduktion i omkostninger eller en potientiel værdiforøgelse. Desuden kan et salgsklart hus med et hurtigt salg være med til at mindske et evt. afslag i pris.

Sidst men ikke mindst

er der bare at ønske et stort tillykke med salget af det fine fiskerhus i Jyllinge.

Hvis du vil læse mere om vores indretning af fiskerhuset så se tidligere blogopslag lige her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s