Mens vi venter…

BLOG

HUSK FINALEN I AFTEN KL 20

STEM “MK” TIL 1234

 

GÅR FØLELSERNE AMOK!

Hvordan vi går og har det op til finalen, hvor der er SÅ meget på spil? 😬

Vi kan jo vinde et helt hjem! Vores hjem – vores elskede gule lejlighed!

Lejligheden er blevet vores hjem – det var helt tydeligt, da vi efter mange måneder endelig kom tilbage til Åbent-hus arrangementet forleden. Det føles bare rigtigt 💛. Det er her vi har haft den største og mest sindssyge oplevelse sammen. Her har vi kæmpet med blod, sved og ikke mindst tårer. Vi er gået fra glade amatører til “håndværkere”, og virkelig nydt at arbejde så tæt sammen! Vi har fået minder for livet. De sidder i hjertet. Og derfor river det lige præcis her at drømmen, indtil videre, er netop det – en drøm. Puha, det er rædselsfuldt at sidde her, og ikke vide om vi er købt eller solgt – og være helt uvidende om, hvordan vores fremtid ser ud bare 2 dage fra nu. 🤯

Men hvorfor er det så vigtigt at vinde den lejlighed?

For os er lejligheden ikke en pengepræmie, det er vores hjem! Beliggenheden er fantastisk -vores familier bor bare få minutter væk, og området er den perfekte “by-møder-åbne vidder”-kombination for en landlig type og hans bypige. Vi kan se vores fremtid sammen i gul lejlighed. Det er her vi med tiden kan etablere en rigtig familie. Bo i et helt nyt boligområde, hvor vores børn kan gå i lego-skole, hoppe rundt i springhallen og vi alle kan nyde naturen lige i baghaven.

Lejligheden er et symbol på, hvad vi kan opnå sammen. Vi er så mega-meget stolte over den fælles vision vi har haft og, at vi har skabt et sted, hvor vi BEGGE føler os helt vildt hjemme – med vores egne 4 hænder! 🙌🙌

Drømmehjem!

Vi gik ind i ”Nybyggerne” for at skabe vores drømmehjem. Vi ville basere det på godt håndværk, gør-det-selv møbler og slå et slag for farver i en nordisk indretning 🌈. Vi kom til Hedehusene uden særlig meget praktisk erfaring – men vi havde masser af energi og gå-på-mod med! Vi havde en mission, og et mål om at skabe vores drømmehjem – koste hvad det ville (nå ja, inden for 💰 budgettet, men vi skrev en blanko-check til blod/sved/tårer-kontoen). Og ja vi er målrettede og hårdtarbejdende. Vi kæmper til det sidste. Vi giver ikke op. Vi vil vores hjem og hinanden så meget. Det er en kæmpe styrke, at vi som par har så meget gejst, vilje og respekt for hinanden, at vi har kunne bære det her projekt så langt, at vi med stolthed kan sige – det lykkedes!

Vi stiller høje krav til hinanden. Vi udfordrer hinanden og vi er langt fra enige om alt –men, det er lige præcis derfor vi arbejder så godt sammen. Det er derfor vi sammen gør hinanden bedre og derfor vi elsker hinanden så ekstremt højt. Sammen kan vi alt – og sammen er verden et bedre sted at være.

Vi håber inderligt, at vores rejse og tilgang til tingene har ramt noget hos dig som seer og læser. Vi håber, du kan nikke genkendende til at, man skal kæmpe for det man har kært – med næb og klør!

Vi krydser alt for, at vi kan fortsætte vores liv sammen i Gul lejlighed.

Vi håber, at du synes vi har fortjent det. At du, ligesom os, mener at godt håndværk, gennemført stil og møbler med flere funktioner godt må være lækre – og at du mener, at vi har leveret en præstation, som gør os til værdige vindere af Nybyggerne 2018. 🤞

 

Krammere og tak 🙏 til alle der har kommenteret, liket, set med og besøgt os i Hedehusene!

Kærlige hilsner fra Kristian og Maria 💛

#GOGUL

– og ja vi er nogle tudeprinsesser!

 

FINALEN ER TIRSDAG KL. 20.00 PÅ TV2 – HUSK: ikke noget streaming denne gang! 👆

STEM på MK til tlf.nr: 1234, i tidsrummet 20.00 – 20.45

OBS: Det er muligt at stemme helt op til 12 gange pr. tlf. 

(det koster en 5’er at stemme)

2 thoughts on “Mens vi venter…

  1. Kære Maria og Christian.

    Vi føler så meget med jer og ønsker jer alt det bedste. Som vi tidligere har skrevet og sagt så er vi ikke i tvivl. Da vi så jeres lejlighed til åbent hus sikrede I jer vores stemmer alle 2 x 12. I er de mest kreative, dem med det bedste håndværk – som de eneste af de 4 par syntes vi at I var dem der er nået bedst i mål. Jeres lejlighed er smuk, nordisk og passer 110% til jer. Vi syntes I hører til i Hedehusene og vi vil gøre vores til at vi skal besøge jer der til sommer. I er I vores hjerter og vi hepper på jer. De kærligste, varmeste og guleste ( det kan man vist ikke sige :-)) krammer fra par nr 6 i Nybyggerne Michael og Bente

    Like

  2. Kære Maria og Kristian💚💚Vi er så stolte af jer. I er så fantastiske……. I har gjort det så godt. I har på kort tid lavet/ bygget jeres Drømmehjem og det skal I bare vinde. I har lavet så fint et håndværk….knoglet og jublet sammen, i har virkelig udfordret hinanden på godt og ondt…..vi kan se og mærke at i begge brænder for det og I elsker hinanden rigtig højt. Vi mener helt bestemt, at Nybyggerne, Gul Lejlighed skal vinde, vi stemmer på jer hele 12 gange, gange 2. Vi Hepper og Hepper…. og sender de varmeste og energifyldte tanker til jer to elskede unge mennesker, her to dage…..før dagen.🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏knus og krammer fra 27 og Moster🇩🇰🌹🇩🇰

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s